همه شما به خوبی از اهمیت بهداشت فردی و رسیدگی به آن آگاه هستید. حذف موهای زائد بدن یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای تأمین بهداشت فردی و همچنین تأمین زیبایی است.‌ پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر راه‌های مختلفی را برای این منظور در اختیار افراد قرار داده است. دستگاه‌های مدرن و پیشرفته بسیاری وجود دارند که در کلینیک‌های زیبایی برای حذف دائمی یا موقت موهای زائد بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند. در آرینامد انواع دستگاه های تماسی موجود است و مشخصات و ویژگی های آن ذکر شده است.احتمالا شما نیز به دنبال بهترین دستگاه لیزر برای کلینیک خود هستید. اگر هدف شما همین است لازم است که با دستگاه‌ های لیزر تماسی و غیر تماسی آشنا شوید.

در واقع دستکاه‌های لیزر موهای زائد در دو نوع دستگاه‌ های لیزر تماسی و غیر تماسی دسته‌بندی می‌شوند. با توجه به اینکه رضایت مشتری به کیفیت عملکرد این دستگاه‌ها بستگی دارد، لازم است به شناخت دقیق آن‌ها برسید.

دستگاه‌ های لیزر تماسی

برای اینکه با تفاوت‌های بین دستگاه‌ های لیزر تماسی و دستگاه‌های لیزر غیر تماسی آشنا شوید، می‌توان به بررسی چند مدل از این دستگاه‌ها و شرح کارایی و عملکرد آن‌ها پرداخت. به این ترتیب ضمن آشنایی با دستگاه‌های لیزر با تفاوت انواع این دستگاه‌ها آشنا می‌شوید. قبل از هر چیزی لازم است بدانید این دو دسته از دستگاه‌های لیزر در نحوه عملکرد و کارایی با یکدیگر تفاوت دارند.

کاملا مشخص است که بارزترین تفاوت این دو مدل از دستگاه‌ها در تماس یا غیر تماس بودن هندپیس دستگاه با سطح پوست است. آنچه در این بین اهمیت می‌یابد، نحوه تأثیر دستگاه لیزر در حذف موهای زائد و مزایای آن است. در شرح عملکرد دستگاه لیزر تماسی می‌توان دستگاه‌های لیزر اشنایدر پلاس، تیتانیوم و پلاتینیوم شرکت آرینامد را معرفی کرد. دستگاه لیزر اشنایدر پلاس این شرکت یک دستگاه مدرن با اثربخشی بسیار بالا جهت حذف دائم موهای زائد است.

دستگاه‌ های لیزر تماسی

این دستگاه به سه طول موج مختلف مجهز است و برای طیف‌های مختلف پوست نتایج فوق‌العاده‌ای به همراه دارد. هندپیس دستگاه اشنایدر پلاس به سه اسپات مخصوص تمام بدن، صورت و نواحی حساس مجهز است. با توجه به اینکه این دستگاه سطح پوست را خنک نگه می‌دارد، در کاهش درد و سوزش آن بسیار موثر است.

سیستم نرم‌افزاری قدرتمند و سنسورهای مختلف، دستگاه اشنایدر پلاس را به یک انتخاب ایده‌آل برای کلینیک‌های زیبایی پوست تبدیل ساخته است. این دستگاه در ۴ الی ۶ جلسه موهای زائد را به صورت کامل و برای همیشه از بین می‌برد. اشنایدر پلاس جزو دستگاه‌های لیزر تماسی است، در نتیجه هندپیس آن در تماس با پوست است. دستگاه لیزر تیتانیوم نیز به عنوان یک دستگاه لیزر تماسی عملکرد ایده‌آلی دارد. این دستگاه با تابش هم زمان سه طول موج هر نوع موی زائدی را از بین می‌برد.

طول موج و فرکانس‌های قوی این دستگاه در کنار دو هندپیس قوی عملکرد و طول عمر فوق‌العاده‌ای به آن بخشیده‌اند. این دستگاه از شرکت آرینامد نیز مانند دستگاه اشنایدر پلاس برای طیف‌های پوستی مختلف کارایی و اثربخشی بالا دارد. فناوری مدرن این دستگاه از احساس سوختگی و درد در پوست جلوگیری می‌کند. دستگاه لیزر پلاتینیوم به عنوان نسخه جدید لیزر سوپرانو برای حذف موهای زائد سبک کارایی دارد. این مدل از دستگاه‌ های لیزر تماسی به سه طول موج و سیستم خنک‌کنندگی قوی مجهز است و برای هر نوع پوست و هر ناحیه از بدن کارایی دارد.

حرکت هندپیس این دستگاه روی پوست بدون درد بوده و جای زخم یا سوختگی را به جا نمی‌گذارد. در مورد دستگاه‌های لیزر تماسی یک نکته وجود دارد. هرچند حرکت سر هندپیس روی پوست حالتی شبیه به ماساژ است و دردی ندارد اما معمولا برای به کاهش احساس سوزش از ژل سونوگرافی استفاده می‌کنند.

دستگاه لیزر پلاتینیوم

دستگاه‌های لیزر غیر تماسی

در شرح عملکرد دستگاه‌های لیزر غیر تماسی قصد داریم به معرفی دستگاه‌های الکساندرایت گرویتی و دستگاه لیزر الکس دکا در شرکت حامین طب بپردازیم. از آنجا که هندپیس دستگاه‌های لیزر غیر تماسی بر خلاف دستگاه‌ های لیزر تماسی در فاصله با سطح پوست قرار دارد، باید طول موج مناسبی داشته باشند تا بتوانند بر فولیکول مو اثر بگذارند.

معمولا محدوده طول موج دستگاه‌های لیزر الکساندرایت بین ۷۱۰ تا ۸۰۰ نانومتر است و لیزر الکساندرات گرویتی طول موجی معادل ۷۵۵ نانومتر دارد. به همین خاطر به صورت کامل به فولیکول مو نفوذ می‌کند. در حالی که هیچ اثر مخربی به بافت پوست وارد نمی‌کند. زیباجویان می‌توانند در تعداد جلسات کم نتیجه فوق‌العاده را مشاهده کنند. این دستگاه ضمن حذف موهای زائد برای رفع چین و چروک پوست و لایه‌برداری آن، درمان کک و مک، پاک کردن خالکوبی و ضایعات پوستی کاربرد گسترده دارد.

دستگاه الکس دکا شرکت حامین طب که به دستگاه لیزر سرد معروف است، محصول کمپانی دکا ایتالیاست. این دستگاه با دمنده بسیار قوی پوست را حین لیزر خنک نگه می‌دارد. در نتیجه آسیبی به پوست نرسیده و احساس درد نخواهید داشت. این دستگاه برای طیف‌های مختلف پوست مناسب است و نتیجه عالی آن در کمترین زمان حاصل می‌شود. تا اینجا به معرفی مدرن‌ترین دستگاه‌های لیزر تماسی و غیر تماسی پرداختیم تا ضمن شناخت آن‌ها با تفاوت‌هایشان آشنا شوید.

همان‌طور که گفتیم دستگاه‌های لیزر غیر تماسی با وجود فاصله‌ای که با سطح پوست دارند، بدون هیچ درد و عارضه در کمترین تعداد جلسات فولیکول مو را از بین می‌برند؛ بنابراین برای زیباجویان صرفه اقتصادی دارند. به علاوه اینکه در جوانسازی پوست نیز تأثیر چشم‌گیری دارند.

لیزر الکساندرات گرویتی

جمع بندی

همان‌طور که متوجه شدید هدف از مقایسه دستگاه‌ های لیزر تماسی و غیر تماسی شناخت نحوه عملکرد این دستگاه‌هاست و در واقع هدف نشان دادن برتری هیچ یک از این دستگاه‌هاست. هر یک از این دستگاه‌ها مزایای خاص خود را دارند. در دستگاه لیزر تماسی هندپیس با پوست در تماس بوده و سیستم خنک‌کننده و ژل سونوگرافی سوزش و درد را از بین می‌برد.

دستگاه‌های لیزر غیر تماسی به دمنده هوای خنک مجهز است و اشعه لیزر در این دستگاه‌ها با فاصله از پوست فولیکول را تحت تآثیر قرار داده و به بافت پوست آسیبی نمی‌رساند. آنچه در استفاده از این دستگاه‌ها اهمیت دارد، تکنولوژی پیشرفته و مدرن آن‌هاست. دستگاه‌های لیزر غیر تماسی شرکت حامین طب در کمترین تعداد جلسات به حذف دائم موهای زائد و جوانسازی پوست می‌انجامند.

اشتراک گذاری
1 نظر
  • دهقان
    دهقان
    دی ۱۳, ۱۴۰۱ در ۵:۳۱ ق٫ظ

    خیلی خوب و مفید بود. ممنون از شما

    Reply
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *