دریافت نوبت سفارت آلمان برای دریافت ویزای همراهی خانواده
ویزای پیوست خانواده به ویزای گفته میشود که با دریافت آن میتوانید همسر و فرزندانتان را به کشور آلمان ببرید. اگر میخواهید برای همسر و فرزندانتان ویزای پیوست به خانواده را دریافت کنید، لازم است که برای دریافت ویزا، به سفارت کشور آلمان مراجعه کنید. در نظر داشته باشید که برای مراجعه به سفارت آلمان، باید مدارکی را در اختیار داشته باشید و آنها را ارائه دهید. برای ارائه مدارک، نکاتی وجود دارد. به عنوان مثال، تمام کپیها باید روی کاغذ A4 ارائه شوند. برای اطلاع از شرایط دریافت نوبت سفارت کشور آلمان برای ویزای پیوست خانواده، مراحل دریافت این ویزا و نکات مهم در زمان مصاحبه، در این مطلب با ما همراه باشید.
به چه ویزایی، ویزای پیوست به خانواده گفته میشود؟
زمانی که فردی به هر دلیلی مانند کار یا تحصیل در کشور آلمان حضور دارد و متاهل است، میتواند با دریافت ویزای پیوست به خانواده، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به این کشور بیاورد. توجه داشته باشید که برای این منظور، باید مدارک ازدواج معتبری داشته باشید و مراحل تعیین شده برای آن را به دقت طی کنید. در غیر این صورت، ممکن است نتوانید این ویزا را برای همسر و فرزندانتان دریافت کنید. توجه داشته باشید که فرزندان بالای ۱۸ سال شامل این نوع ویزا نمیشوند و باید خودشان به صورت جداگانه برای یکی از انواع ویزاهای آلمان مانند تحصیل اقدام کنند. البته در صورتی که فرزند بالای ۱۸ سال شما شرایط خاصی ماند معلولیت داشته باشد، شامل این قانون نخواهد شد.
شرایطی که باید برای اخذ ویزای پیوست آلمان از آنها برخوردار باشید
برای اینکه بتوانید برای دریافت وقت سفارت جهت دریافت ویزای پیوست به خانواده اقدام کنید، لازم است که از شرایطی برخوردار باشید. در صورتی که از این شرایط برخوردار نباشید، امکان اخذ ویزای پیوست کشور آلمان را نخواهید داشت.
یکی از شرایط برای دریافت ویزای پیوست آلمان، مربوط به شخصی میشود که در آلمان حضور دارد. او باید اقامت بلندمدت یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را داشته باشد. در غیر این صورت، امکان اخذ ویزای پیوست به خانواده را برای شما نخواهد داشت.
شرط بعدی برای امکان اخذ ویزای پیوست کشور آلمان، برخورداری از تمکن مالی کافی است. فردی که قصد دارد تا ویزای پیوست به خانواده در کشور آلمان را دریافت کند، لازم است که از شرایط مالی مناسب برای تامین هزینههای همسر و فرزند خود برخوردار باشد. در غیر این صورت، اجازه دریافت ویزای همراهی خانواده را نخواهد داشت.
شرطی برای دریافت ویزای پیوست به خانواده در کشور آلمان وجود دارد که در زمان مراجعه به سفارت این کشور، از شما پرسیده خواهد شد. به این صورت چه فرد متقاضی برای دریافت ویزای همراهی خانواده و چه خانواده او، باید به زبان آلمانی تسلط نسبی داشته باشند. در غیر این صورت، امکان دریافت ویزای همراهی خانواده را نخواهند داشت.
شرط بعدی جهت دریافت ویزای همراهی خانواده در کشور آلمان این است که سن فردی که در آلمان زندگی میکند و قصد دریافت ویزای همراهی را دارد، باید بیشتر از ۱۸ سال باشد. در غیر این صورت، امکان اخذ ویزا تنها در شرایط خاص وجود خواهد داشت.
چگونه از سفارت آلمان برای اخذ ویزای پیوست به خانواده وقت بگیریم؟
برای اینکه بتوانید از سفارت کشور آلمان وقت مصاحبه بگیرید، باید به وبسایت ویزامتریک مراجعه کنید. در این وبسایت، با ارائه اطلاعات لازم و ثبت آنها، ثبت نام اولیه انجام خواهد شد. در ادامه، باید با ثبت نوع ویزای مورد نظر (ویزای پیوست به خانواده)، نوبت سفارت آلمان را تعیین کنید. توجه داشته باشید که در مواقعی که تعداد درخواست برای مهاجرت به آلمان زیاد و سفارت شلوغ است، وبسایت به شما ساعت و روز مناسب را اعلام میکند. اما در زمان خلوت بودن، خودتان امکان تعیین زمان مناسب را خواهید داشت.
توجه داشته باشید که هزینه ثبت نوبت از سفارت کشور آلمان باید به حساب ویزامتریک واریز شود و در روز انگشتنگاری، رسید پرداخت هزینه سفارت را ارائه دهید. در غیر این صورت، امکان انجام مصاحبه را نخواهید داشت و با مشکل مواجه خواهید شد.
مدارکی که باید برای اخذ ویزای پیوست به خانواده ارائه کنید
اگر میخواهید ویزای پیوست به خانواده را برای زندگی در کشور آلمان دریافت کنید. باید مدارک مختلفی را ارائه کنید. یکی از این مدارک، فرم تکمیل شده برای اقامت بلندمدت کشور آلمان است. این فرمها باید به صورت کامل و خوانا تکمیل شده باشند. همچنین باید در بخشهای تعیین شده، حتما امضا داشته باشید تا مدارک شما تایید شوند.
از جمله مدارک دیگر برای اخذ ویزای پیوست به خانواده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
⦁ پاسپورت معتبر که زمان صدور آن حداقل سه ماه قبل از درخواست ویزای پیوست به خانواده باشد
⦁ عکس جدید بیومتریک با فرمت مخصوص سفارت
⦁ بیمه مسافرتی کشور آلمان که تمام مناطق این کشور را پوشش دهد
⦁ مدارک مربوط به تمکن مالی فرد برای تامین هزینههای زندگی در آلمان
⦁ دعوتنامه صادرشده از سمت فردی که در آلمان زندگی میکند
⦁ بلیط رزرو شده هواپیما برای کشور آلمان
⦁ سند ازدواج و ترجمه رسمی آن به زبان آلمان
⦁ طلاقنامه یا گواهی فوت برای ازدواج پیشین (در صورت وجود)
⦁ تاییدیه محل سکونت از فردی که در آلمان زندگی میکند و قصد دریافت ویزای آلمان را دارد
توجه داشته باشید که برخی از مدارک ذکر شده در کنار مدارک اصلی، به مدارک ترجمه شده به زبان آلمانی هم باید به سفارت ارائه شوند. ترجمه مدارک باید به صورت کاملا رسمی و با مهر تایید دادگستری و دارالترجمه باشد.
هزینههای مربوط به اخذ ویزای پیوست آلمان
زمانی که میخواهید برای مراجعه به سفارت کشور آلمان وقت بگیرید، باید کمی نیز درباره هزینههای اخذ ویزا بدانید. به طور کلی، میتوان گفت که هزینه اخذ ویزای پیوست به خانواده برای کشور آلمان، از کشورهای دیگری مانند کانادا و آمریکا مقداری کمتر است.
برای دریافت ویزای همراهی بلندمدت همراهی خانواده، برای هر فرد بزرگسال باید مبلغ ۵۰۰ یورو پرداخت کنید. این در حالی است که مبلغ در نظر گرفته شده برای کودکان حدودا ۳۵۰ یورو است. توجه داشته باشید که اگر به هر دلیلی بعد از پرداخت این هزینه از اخذ ویزای پیوست منصرف شدید، دیگر امکان بازگرداندن وجه وجود نخواهد داشت. همچنین در صورت نیاز به اقدام مجدد برای دریافت این نوع ویزا، باید هزینه را دوباره پرداخت کنید.
مدت زمان دریافت ویزای پیوست به خانواده در آلمان بعد از نوبت سفارت
به طور کلی، میتوان گفت که مدت زمان تعیین شده برای دریافت وقت سفارت، بررسی شرایط و مدارک و اعلام نهایی، بین چند هفته تا چند ماه طول میکشد. ممکن است در مواقعی در مدت کمتر از یک ماه تمام این مراحل طی شوند. در حالی که در برخی مواقع، برای دریافت پاسخ نهایی مجبور شوید بیش از ۳ الی ۴ ماه صبر کنید.
توجه داشته باشید که مدت زمان دریافت ویزای پیوست به خانواده کوتاهمدت با بلندمدت متفاوت است. به این صورت که این ویزا برای اقامت حداکثر سه ماه در آلمان صادر میشود و بعد از زمان مصاحبه، نتیجه نهایی آن بین ۲ تا ۱۰ روز بعد اعلام خواهد شد. در حالی که در مصاحبههای بلندمدت، ممکن است مدت زمان اعلام نتیجه نهایی به چند ماه برسد.
مراحل اخذ ویزای پیوست به خانواده در آلمان
برای اینکه بتوانید ویزای پیوست به خانواده را برای کشور آلمان دریافت کنید، ابتدا باید از سفارت این کشور نوبت بگیرید. در زمان تعیین شده برای دریافت نوبت از سفارت، باید تمام مدارک خواسته شده را ارائه دهید. همانطور که پیشتر به این نکته اشاره کردیم، برخی از این مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند. با این حال، ممکن است در بعضی از مواقع بتوانید آنها را به زبان انگلیسی نیز ترجمه کنید.
بعد از تحویل مدارک به سفارت آلمان، نوبت به تعیین نوبت مصاحبه میرسد. در روز مصاحبه، باید هزینههای تعیین شده را پرداخت کنید. در طول مصاحبه، مامور کنسولگری از شما سوالاتی خواهد پرسید که مربوط به پیشینه زندگی شما و انگیزهای که از رفتن به آلمان دارید میشود.
نکاتی که باید در رابطه با مراجعه به سفارت آلمان در نظر داشته باشید.
اگر قصد مراجعه به سفارت کشور آلمان و دریافت ویزای پیوست به خانواده را دارید، باید به برخی نکات توجه داشته باشید. به عنوان مثال، تمام کپی مدارک باید روی کاغذ A4 باشند. حتی اگر اصل مدارک ابعادی غیر این سایز داشته باشند.
تمام مدارک ایرانی متقاضی از جمله شناسنامه، وکالتنامه و موارد دیگر که در آلمان ترجمه شده باشند، از سمت سفارت پذیرفته نخواهند شد. به عبارت دیگر، باید ترجمه مدارک به صورت رسمی و در داخل ایران انجام شود.
چگونه در کوتاهترین زمان ممکن ویزای پیوست به خانواده را دریافت کنیم؟
اگر میخواهید ویزای پیوست به خانواده کشور آلمان را دریافت کنید، توصیه میکنیم از خدمات آژانسهای مهاجرتی برتر در این زمینه استفاده کنید. هرمس اپلای یکی از معروفترین مجموعههای مهاجرتی است که از صفر تا صد مهاجرت به آلمان از طریق ویزای پیوست به خانواده، شما را همراهی میکند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت سفارت با کمک خدمات این مجموعه کافی است به وبسایت آنها سر بزنید و با کارشناسان هرمس اپلای تماس بگیرید. ( ۹۱۰۷۰۱۷۰ -۰۲۱ )