پنکیک خانگی ، یکی از انواع کیکهای ساده و خوشمزه است که بسیاری از افراد آن را در وعده صبحانه یا میان وعده همراه مربا سرو میکنند. این دسر خامهای و لذیذ، با ترکیبی از آرد، شیر، تخممرغ و شکر تهیه میشود و بعد از پختن بر روی آن مربای مورد علاقه اضافه میشود. پنکیک همچنین با انواع مختلف تزئینات مانند موز، توت فرنگی، شکلات و عسل میتواند تنوع بیشتری به طعم آن ببخشد و تجربهی خوشمزهای را برای هر فرد فراهم کند.
پنکیک خانگی یک نوع کیک سنتی و لذیذ است که در تابه یا ماهیتابه تهیه میشود و به دلیل صافی و تختی بودن آن به آن نام پنکیک داده شده است. این کیک با انواع مزهها و طعمها متنوع میتواند تهیه شود، از جمله پنکیکهایی که با پوره میوههای مختلف تهیه میشود که از شیرینی و خوشمزه بودن برخوردار است و میتواند یک انتخاب عالی برای صبحانه یا یک وعدهی خوشمزه باشد.
در این مطلب به شما چند دستور پخت آسان و سریع برای صبحانه معرفی شده است. این دستورها همراه با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک خانگی به شما آموزش داده شده است، تا بتوانید به راحتی صبحانه خود را آماده کنید. این پنکیک ها با مواد اولیه ساده و موجود در هر خانه تهیه میشوند و به سرعت آماده میشوند، بنابراین میتوانند گزینه ای ایده آل برای صبحانه سریع و لذت بخش باشند.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پنکیک برای ۴ نفر
مواد لازم جهت پخت پنکیک ساده
برای تهیه پنکیک نیاز به مواد اولیهای همچون آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و روغن دارید که این مواد بسیار رایج و در دسترس هستند. با تهیه این مواد و مخلوط کردن آنها به راحتی میتوانید تستی و خوشمزهای برای صبحانه خود درست کنید. همچنین میتوانید به پنکیک انواع تزئینات مختلفی اضافه کنید مانند عسل، مربا، موز یا توت فرنگی تا طعم آن را تنوع بخشید. بنابراین، تهیه پنکیک در خانه هم میتواند یک تجربه لذتبخش و سرگرمکننده باشد.
برای تهیه این دستور پخت، ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز را آماده کنید. این شامل یک پیمانه شیر، یک عدد تخم مرغ، یک پیمانه آرد سفید، سه قاشق غذاخوری شکر، نمک به مقدار کافی، وانیل نوک قاشق چایخوری، سه قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر میشود. پس از آماده کردن این مواد، میتوانید به تهیه دسر یا شیرینی مورد نظر خود بپردازید.
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه تهیه پنکیک خانگی
برای تهیه یک پنکیک خوشمزه ابتدا یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه مناسب میریزید و آن را مقداری میزنید تا بافت آن از یکدیگر جدا شود و با هم مخلوط شوند. سپس شکر را به همراه وانیل به آن اضافه میکنید و مواد را با هم خوب مخلوط کرده تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
طرز تهیه پنکیک برای ۱۲ نفر
سپس مقداری آرد و پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند. در پایان، مواد را به مقدار مناسب روی یک تابه گرم کرده ریخته و با حرارت مناسب آن را به طریق معمولی پخته و سرو کنید. با اضافه کردن عسل یا میوه های تازه به پنکیک، می توانید طعم آن را بهبود ببخشید و لذت بردن از آن را افزایش دهید.
مرحله دوم: اضافه کردن روغن مایع
وانیل یکی از مواد مهم در تهیه پنکیک است که به طعم و عطر آن اضافه میشود. اما باید به این نکته توجه داشت که مقدار وانیلی که به مواد اضافه میکنید باید بسیار کم باشد، زیرا اگر از حد معقول بیشتر اضافه شود ممکن است طعم پنکیک تلخ شود. بنابراین باید دقت داشته باشید که مقدار مناسب وانیل را به مواد اضافه کنید تا بهترین نتیجه را در نهایت بگیرید. سپس بعد از مخلوط کردن وانیل با مواد، روغن مایع را نیز به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا تهیه پنکیک بهترین شکل ممکن را داشته باشد.
مرحله سوم: آماده سازی مواد با آرد الک شده
حالا با همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط میکنید و وقتی مواد با هم یکدست شدند، در این مرحله از طرز تهیه پنکیک، بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف دیگر با آرد سفید مخلوط میکنید. در ادامه مخلوط آرد شده با مواد دیگر را دو مرتبه از الک رد میکنید تا کاملا نرم شود. سپس مواد را به آرامی به مخلوط مایع اضافه میکنید و با حرص دستی آن را تازه کنید تا تمامی مواد به هم مخلوط شوند. این مرحله بسیار مهم است تا پنکیکهای شما خوشمزه و خوشطعم شوند.
مرحله چهارم: طرز تهیه پن کیک و مایه پنکیک خانگی
در این مرحله، با ترکیب آرد الک شده و تخم مرغ در کاسه، شروع به تهیه مایه پنکیک میکنید. با مخلوط کردن دقیق این دو ماده، به صورتی کاملا یکدست آنها را ترکیب میکنید. سپس با آهسته و به مقدار کمی شیر را به مواد اضافه میکنید و در حین این عمل، به صورت مداوم مواد را مخلوط میکنید تا مایه پنکیک به صورت یکدست و بدون گلولههایی شود. این مراحل اساسی برای تهیه یک مایه پنکیک خوشمزه و ایدهآل هستند.
مرحله پنجم: آماده شدن خمیر پنکیک خانگی
در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به آن حساسیت دارید، میتوانید از آب برای تهیه پنکیک استفاده کنید. با استفاده از آب به جای شیر، میتوانید طعم خوبی برای پنکیکهای خود ایجاد کنید و همچنین از خواص غذایی آب نیز بهرهمند شوید. به این ترتیب میتوانید از پنکیکهای خوشمزه و سالمی برای صبحانه یا عصرانه خود لذت ببرید.
طرز تهیه پنکیک خانگی ساده با آب
مرحله ششم: سرخ کردن پنکیک خانگی
وقتی پنکیک شروع به پختن میکند، مواظب باشید که زیر پنکیک طلایی شود و از دست ندهد. بعد از آن، با استفاده از اسپاتول، پنکیک را برگردانید و اجازه دهید که طرف دیگر آن نیز طلایی شود. حالا میتوانید پنکیک را از تابه بردارید و با مربای مورد علاقه یا عسل تازه تهیه شده سرو کنید. این پنکیک کوچک و خوشمزه میتواند یک صبحانه یا میانوعده ایدهآل باشد.
مرحله هفتم: آماده کردن پن کیکها جهت سرو
پس از اینکه کف پنکیکها به رنگ طلایی تبدیل شد، به آرامی آن را برمیگردانید و تمام پنکیکها آماده میشوند. حال میتوانید با اضافه کردن انواع میوههای تازه فصل، عسل، مربا، نوتلا، کره و غیره، صبحانه خوشمزهای برای خود و عزیزانتان آماده کنید. این تنوع در انواع تزئینات و تهیهها، صبحانه را به یک تجربه لذت بخش و شاداب کننده تبدیل میکند.
نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی
برای تهیه پنکیک خانگی خوشمزه، بهتر است از شیر استفاده کنید تا بافت آن نرم تر شود. استفاده از شیر همچنین باعث میشود تا پنکیک خانگی بدون خشک شدن، مدت زمان بیشتری در یخچال نگهداری شوند. اضافه کردن کره به مایه پنکیک هم میتواند طعم آن را لذیذتر کند، اما این بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد. بهتر است توجه داشته باشید که در طرز تهیه پنکیک خانگی، رعایت نکات مهمی مانند اندازه مناسب قاشق گذاشتن مایه در تابه و حرارت مناسب تابه نیز اهمیت دارد تا حاصل نهایی شما یک پنکیک خوشمزه و لذیذ باشد.
کلمات کلیدی:
طرز تهیه پنکیک خانگی بدون شیر/ طرز تهیه پنکیک صبحانه/ طرز تهیه پنکیک شکلاتی/ پنکیک خانگی فوری