کپسول لاکتوفم جهت استقاده در دستگاه تناسلی خانم ها بالغ بر ۵۰ میکروارگانیسم مفید وجود دارد که فلور طبیعی واژن را تشکیل می دهند و بخش غالب آنها لاکتوباسیل ها می باشند. این باکتری ها در حفظ توازن فیزیولوژیکی دستگاه ادراری-تناسلی و تقویت سیستم ایمنی نقش موثری دارند.

فلور میکروبی واژن در شرایط مختلف مانند مصرف آنتی بیوتیک ها و داروهای ضدقارچ، مصرف داروهای هورمونی، مقاربت جنسی، استفاده مکرر از استخر، دوران یائسگی و… تغییر می یابد و فرصتی مناسب جهت رشد و فعالیت میکروب ها و قارچ های بیماری زا فراهم می گردد. مصرف مکمل های پروبیوتیکی، با کمک به بازسازی فلورمیکروبی دستگاه گوارش_تناسلی بانوان اثرات محافظتی متعددی را در بدن اعمال می کنند. این اثرات شامل پیشگیری و کمک به درمان عفونت های ناشی از عوامل بیماری زا می باشد.

اجزا و مواد تشکیل دهنده

لاکتوفم® یـک ترکیـب سین بیوتیک (پروبیوتیک + پری بیوتیک) مناسب بــرای دختــرخانم ها و بانوان می باشد و حاوی مقادیر بالایی از ۷ سویه باکتری سودمند و ایمن به همراه فروکتوالیگوساکارید به عنـــوان پری بیوتیک است. بــــر اساس مطالعــات علمــــی، لاکتوباسیلوس هــا
پس از ورود و تکثیر در دستگاه گوارش، توانایی مهاجرت به محیط واژن را از طریق میاندوراه دارند و بدین صــورت به دستگاه تناسلی رسیده و در آنجا تکثیـــر می شوند. سویه ها و پری بیوتیک به کار رفته در این محصول شامل موارد زیر می باشد:

  • لاکتوباسیلوس رامنوسوس
  • فرمنتوم
  • کازئی
  • پلانتاروم
  • اسیدوفیلوس
  • گسری
  • بولگاریکوس ( 109CFU blend)

این فراورده فاقد گلوتن می باشد.

بیشتر بخوانید : قرص تگرتول چیست و چه عوارض و کاربردهایی دارد؟

موارد مصرف کپسول لاکتوفم

مصرف پروبیوتیک در بسیاری از موارد مفید است، اما اثرات این فرآورده در شرایط زیر مشهود است:

  • در زمان بروز عفونتهای دستگاه تناسلی برای افزایش اثرات دارو (آنتی بیوتیک و ضد قارچ) و کمک به درمان.
  • در پایان دوره درمان عفونت دستگاه ادراری-تناسلی جهت برقراری تعادل فلور طبیعی و پیشگیری از عود مجدد عفونت ها.
  • کمک به پیشگیری و درمان عفونت های دستگاه ادراری (UTI) در دختران و بانوان
  • کاهش علائم یائسگی مانند خشکی واژن و کمک به افـــزایش ترشحـــات واژن و پیشگیری از UTI.
  • کاهش علائم یائسگی مانند خشکی واژن و کمک به افـــزایش ترشحـــات واژن و پیشگیری از UTI.

مقدار و روش مصرف

روزانه ۱ تا ۲ کپسول و یا طبق تجویز پزشک مصرف شود. بهترین زمان مصرف پس از غذا می باشد.

عوارض جانبی کپسول لاکتوفم

سویه های  پروبیوتیکی مورد استفاده در این محصول ایمن هستند. بسیاری از پروبیوتیک ها به عنوان عوامل Recognized as Safe) GRAS) توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به ثبت رسیده اند، و بقیه توسط اروپا و ژاپن تایید شده است. پروبیوتیک ها به خوبی تحمل می شوند ولی ممکن است در بعضی از بیماران ایجاد نفخ کنند که معمولا با ادامه مصرف برطرف می شود. در صورت ادامه یا تشدید این عارضه، می بایست به پزشک یا داروساز اطلاع داده شود.

تداخل دارویی کپسول لاکتوفم

استفاده همزمان آنتی بیوتیک ها و پروبیوتیک می تواند اثربخشی پروبیوتیک ها را کاهش دهد، لذا توصیه می شود که حداقل با فاصله زمانی ۲ ساعت از یکدیگر مصرف شوند.

موارد احتیاط و هشدارها

در موارد زیر، قبل از مصرف محصول به پزشک اطلاع دهید:
داشتن شرایط خاص از جمله نقص سیستم ایمنی و ایدز، استفاده از داروهای سرکوب کننده ایمنی یا داروهای شیمی درمانی، استفاده از کاتتر وریدی، ابتلا به بیماری دریچه قلب، کولیت اولسراتیو فعال، سندرم روده کوتاه، وجود علائم عفونت (مانند تب، استفراغ، اسهال خونی و درد شکمی شدید) و هر گونه سابقه حساسیت دارویی یا غذایی.
در صورت مشاهده علائم عفونت (مانند تب بالا، لرز و سرفه پایدار) و یا واکنش های آلرژیک نظیر راش پوستی، خارش، کهیر، تورم صورت، سرگیجه شدید، سرفه، تنگی قفسه سینه و مشکل تنفسی، بلافاصله به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.

موارد منع مصرف

درصورت ابتلا به پانکراتیت حاد یا سابقه حساسیت به هریک از اجزای فرآورده از مصرف آن خودداری نمایید.

بارداری و شیردهی

بر اساس مطالعات علمی متعدد، استفاده از پروبیوتیک ها در دوران بارداری و شیردهی ایمن است، اما بهتر است مصرف آن با مشورت پزشک صورت گیرد.

شرایط نگهداری

بر اساس نتایج آزمایش های پایداری، مکمل های پروبیوتیک شرکت زیست تخمیر را می توان به مدت ۲ هفته در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری نمود، اما بهترین شرایط نگهداری این محصول در دمای ۸-۲ درجه سانتیگراد (داخل یخچال) می باشد که موجب افزایش طول عمر باکتری های پروبیوتیک خواهد شد. این محصول را دور از رطوبت و نور خورشید و همچنین دور از دسترس کودکان نگهداری کنید.

بسته بندی و شکل دارویی

۳ بلیستر ۱۰ عددی کپسول خوراکی به همراه اطلاعات درج شده در داخل جعبه.

منبع : زیست تخمیر

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *