ممکن است به دنبال تکمیل تجهیزات آشپزخانه خود باشید. در این صورت شما به استیک پز نیاز دارید. خرید سرویس قابلمه نیز در این زمینه به شما کمک می کند. اگر هم نمی خواهید که سرویس قابلمه را خریداری کنید، می توانید قابلمه تک را خریداری کنید.

استیک پز

استیک پز

یک آن چدنی آنقدر ابزار ارزشمند و ضروری آشپزخانه می سازد که می خواهید آن را برای همیشه روی اجاق گاز خود بگذارید – و باید هم همین کار را بکنید! اگر به درستی از آن مراقبت کنید، این سرمایه گذاری می تواند چند عمر برای شما دوام بیاورد – راهنمای ضروری ما را در زیر بخوانید تا نحوه تمیز کردن استیک پز ها را به روش درست (و آسان!) بیاموزید.

چرا استیک پز چدن را متفاوت تمیز می کنیم؟

ظروف چدنی نسبت به قابلمه ها و تابه های با روکش فولادی، آلومینیومی، مسی یا نچسب به درمان کمی متفاوت نیاز دارند. به این دلیل که چدن به صورت خام کاملاً متخلخل و حساس به رطوبت اضافی است که می تواند باعث زنگ زدگی شود.

قابلمه‌ها، تابه‌ها و سینی‌های چدنی ما به چاشنی نیاز دارند – ما اجازه می‌دهیم لایه‌های نازکی از روغن روی سطح چدن بپزد و در حرارت‌های زیاد، این روغن‌ها تجزیه می‌شوند، اکسید می‌شوند و به یک پوشش سخت و پلاستیکی تبدیل می‌شوند. دور تابه های ما این چاشنی به محافظت از تابه در برابر رطوبت کمک می کند و برخی از ویژگی های طبیعی و نچسب را به کاربر ارائه می دهد.

اجازه ندهید این دلیل شما را دلسرد کند، زیرا پخت و پز روی قطعات آهنی مانند یک سینی چدنی اجاق گاز کاملاً ارزشش را دارد. اگر به خوبی درمان شود، یک ظروف چدنی می‌تواند چندین عمر، یعنی بیش از ۱۰۰ سال دوام بیاورد. می توانید از چدن خود در طول زندگی خود استفاده کنید و آن را به فرزندان خود هدیه دهید تا همین کار را انجام دهند – حتی ممکن است یک قطعه آن را به نوه های شما نیز برساند!

چرا استیک پز چدن را متفاوت تمیز می کنیم؟

خرید سرویس قابلمه

سرویس قابلمه و تابه های با روکش نچسب قطعا نمی توانند همین ادعا را داشته باشند و از آنجایی که پوشش آنها پس از یک یا دو سال استفاده منظم از تابه شروع به خراشیدن می کند، می توانند مواد شیمیایی مضر را وارد غذای شما کنند. هنگامی که نحوه تمیز کردن یک سرویس قابلمه را یاد گرفتید، به روشی ساده، می خواهید از آن برای همه چیز استفاده کنید، زیرا آسان است و نتایج عالی می دهد، گوشت ها و سایر غذاها را مانند هیچ چیز دیگری تفت می دهد.

چگونه قابلمه تک چدنی را تمیز کنیم؟

فرآیند تمیز کردن قابلمه تک چدنی با تمیز کردن سایر ظروف کمی متفاوت است، اما برخلاف تصور عموم، این کار اصلاً سخت نیست! هنگامی که اصول اولیه را یاد گرفتید، این روال تمیز کردن را با چشمان بسته انجام خواهید داد.

بهتر است زودتر تمیز شود

یک کلمه به خردمندان – وقتی صحبت از تمیز کردن قابلمه تک چدنی می شود، سعی کنید آن را در حالی که هنوز گرم است تمیز کنید. البته می توانید صبر کنید و بعداً آن را تمیز کنید، اما اگر قبل از سفت شدن در تابه آن را بردارید، غذای روی سینی تخت چدنی شما بسیار راحت تر جدا می شود.

آن خود را بشویید

اگرچه چدن از رطوبت متنفر است، اما بهترین راه برای تمیز کردن با آب است که می تواند در دوزهای کوچک از پس آن برآید. آن خود را در یک سینک پر از آب گرم و صابون قرار دهید. به صابون ظرفشویی ملایم بچسبید، زیرا نمی خواهید از هیچ پاک کننده ای که خیلی ساینده است استفاده کنید.

اگر چاشنی شما خوش ساخت باشد، تمیز کردن آن چدنی باید نسبتاً آسان باشد، زیرا غذا باید درست از بین برود. اگر تابه‌تان چاشنی جوان‌تری دارد یا چیزی به‌خصوص چسبناک پخته شده است، مانند تخم‌مرغ، ممکن است مجبور شوید به آن کمی روغن آرنج بزنید.

استفاده از یک پد اسکراب غیر فلزی و غیر ساینده بهترین راه برای تمیز کردن سطوح قابلمه تک چدنی بدون آسیب رساندن به چاشنی است.

هر غذای اضافی گیر کرده را تمیز کنید

اگر نمی توانید غذای پخته شده را با اسکرابر غیر ساینده جدا کنید، سطوح قابلمه چدنی را با اسکراب نمک تمیز کنید. آن را از سینک خارج کرده و روی پیشخوان قرار دهید. مقداری نمک کوشر درشت را در تابه بریزید و به میزان لازم آب اضافه کنید تا خمیری به دست آید. از اسکراب نمک برای تمیز کردن سطوح آن چدنی استفاده کنید و خمیر را روی غذاهای چسبیده بمالید تا زمانی که شل شوند. بعد از اتمام کار سینی را خوب بشویید.

آن چدنی خود را خشک کنید

پس از شستشوی کامل، می توانید آن خود را با یک پارچه خشک کنید تا بیشتر رطوبت اضافی از بین برود، اما هنوز تمام نشده است! سینی خود را روی اجاق گاز قرار دهید و سپس شعله ها را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید آب به مدت ۵ دقیقه که گرم می شود تبخیر شود. وقتی کاملا خشک شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید سینی روی اجاق گاز خنک شود.

آن خود را کمی روغن بزنید

وقتی تمام مراحل تمیز کردن قابلمه چدنی را به درستی تمام کردید، هنوز یک کار ضروری وجود دارد که قبل از کنار گذاشتن آن باید انجام دهید. از یک دستمال کاغذی برای استفاده از یک لایه روغن سبک روی سطح تابه استفاده کنید. هر مقدار اضافی را در صورت نیاز با استفاده از یک حوله کاغذی تمیز بردارید، سپس تابه خود را در یک کمد به دور از رطوبت قرار دهید. روکش روغن از ظرف شما در آشپزخانه شما محافظت می کند و در انتظار استفاده بعدی بدون زنگ زدگی است!

وب سایت کاویش

 

اینها مواردی برای تمیز کردن قابمله تک و استیک پز بودند. حال برای تهیه این موارد، می توانید به وب سایت کاویش به آدرس kavish.shop مراجعه نمایید و این موارد را خریداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *