یکی از مهم ترین سوالات و دغدغه های زوج های جوان و خانواده هایشان، موضوع تامین مالی خانواده نوپا، پس از ازدواج است. شغل خواستگار، یکی از فاکتورهای مهم در ازدواج محسوب می شود. داشتن یک شغل، می تواند اطلاعات زیادی را درباره خصوصیات فردی خواستگارتان در اختیار شما قرار دهد.

اما سوال پرتکرار این است که به خواستگاری که شغل ندارد چه جوابی بدهم؟

شغل خواستگار چقدر مهم است؟

شغل هر کس، بخشی از هویت اوست. اکثر افراد شاغل دنیا، به طور متوسط هشت ساعت از زمان مفید روز خود را به یک شغل اختصاص داده و از این طریق کسب درآمد می‌کنند. در چنین شرایطی شغل افراد، محیط کار و همکارانشان می توانند بر روی روحیه، خلق و خو، باورها و اعتقادات آنها تاثیر بگذارد.

بدیهی است جهان بینی فردی که به شغل پزشکی مشغول است با یک استاد دانشگاه یا خلبان، متفاوت است. این جهان بینی متفاوت، شخصیت های متفاوتی را خلق می کند که خصوصیات کاملا متفاوتی دارند. شما از روی شغل یک فرد می توانید به شناخت بهتری در خصوص ابعاد مختلف شخصیتش دست پیدا کنید.

در سوی دیگر ماجرا، داشتن یک شغل به معنای داشتن تعهد است. یک فرد شاغل، مسئولیتی را قبول کرده است و فردی نیز این توانمندی را در وی دیده تا مسئولیتی را به وی واگذار کند. این موضوع می تواند لیاقت، توانمندی و قابل اعتماد بودن فرد شاغل را به شما اثبات کند.

یک فرد شاغل در جامعه فردی مثبت و سازنده محسوب شده که به واسطه توانمندی مالی، می تواند حداقل های زندگی را برای خود و خانواده اش تامین کند. در نهایت نیز، یک فرد شاغل از نظر مالی مستقل است و نبود وابستگی، آزادی عمل و بلوغ را به همراه دارد.

خواستگار بیکار را قبول کنم یا نه؟

در بخش قبل، ویژگی های مثبت یک فرد شاغل در اجتماع را مرور کردیم؛ اما گاهی افراد بنا به دلایل متعددی، بیکار می شوند. آیا جوانان بیکار از نعمت ازدواج باید محروم شوند؟ پاسخ این پرسش چندان آسان نیست. گاهی بیکاری یک جوان مقطعی است و با اندکی صبوری، برطرف می شود. گاهی فرد به خاطر نبود تجربه کافی، در پیدا کردن شغلی مناسب دچار مشکل است. این موضوع به ویژه در کشور ما، چندان دور از ذهن نیست. چنین شرایطی ممکن است در هر دوره ای از یک زندگی مشترک نیز بروز کند. بنابراین، نباید به آن به چشم یک عامل بازدارنده نگاه کرد.

در مقابل، گاهی بیکاری خواستگار ممکن است دلایل عمیق تر و جدی تری داشته باشد. عدم سازگاری فرد با یک ساختار، عدم پذیرش نظم یا مسئولیت پذیری از جمله دلایل رایجی است که سبب بیکاری افراد می شود. همچنین پشتیبانی بیش از حد و غیر اصولی خانواده ها، مانع از تلاش فرزندان برای پیدا کردن استقلال مالی می شود. این دلایل می تواند در طولانی مدت در مسیر زندگی زناشویی شما مشکل ساز شود. بدیهی است که تصمیم به ازدواج در چنین شرایطی، ریسک بالایی خواهد داشت.

مشاوره قبل از ازدواج آنلاین

راه حل بیکاری خواستگار یا همسر چیست؟

زندگی ترکیبی از روزهای خوب و بد است. بیکاری نیز مشکلی است که ممکن است هر کسی در طول زندگی خود با آن روبرو شود. با این حال، شانس بیکار شدن برخی از افراد، از سایرین بیشتر است. برخی از شغل ها امنیت شغلی کمتری داشته و در عین حال رقابت برایشان بیشتر است. بدیهی است که شانس بیکار شدن یک فرد در چنین شرایطی، بالاتر خواهد بود.

برخی از افراد به خاطر شرایط روحی و خلق و خوی خود، سخت تن به کار می دهند و ناسازگاری آن ها، می تواند اقتصاد خانواده را با مشکلاتی روبرو کند. برخی از افراد ممکن است در طول زندگی کاری خود، دچار بدشانسی شوند و به اجبار برای چند ماه، خانه نشینی را تحمل کنند. بیکاری ممکن است به دلایل مختلفی پیش بیاید و باید به فراخور این دلایل، به دنبال راه چاره بود.

با خواستگار بیکار ازدواج کنم؟

در صورتی که بیکاری خواستگار یا همسر شما، ناشی از خصوصیات شخصیتی و اخلاقی وی باشد، بهتر است قبل از تصمیم به ازدواج با یک مشاور صحبت کنید. مشاور کسی است که می تواند به شما در خصوص ریسک های تصمیمتان، احتمال بهبود شرایط و راهکارهایی برای حل مشکل، اطلاعات جامع و کاملی بدهد.

برای دریافت مشاوره قبل از ازدواج آنلاین با تیم متخصص و باتجربه می‌توانید به سایت پرتو زندگی مراجعه کنید. پرتو زندگی به عنوان مرجع تخصصی مشاوره قبل از ازدواج در کنار شماست.

اما در صورتی که بیکاری خواستگار شما موضوعی مقطعی است، می توانید با همدلی و تشویق به او کمک کنید تا این شرایط دشوار را پشت سر بگذارد. گاهی دوره های حرفه ای و به روز رسانی دانش و مهارت ها، می تواند به بهبود شرایط کمک کند.

کلام آخر

بیکاری در همه دنیا وجود دارد و به خاطر دلایل مختلفی ممکن است به وجود آید. این موضوع نه تنها قبل از ازدواج، بلکه در دوران زندگی زناشویی نیز ممکن است افراد را درگیر سازد. زنگ خطر زمانی باید برای شما به صدا درآید که خواستگار شما به خاطر خصوصیات اخلاقی و باورهای خود، تن به کار ندهد و برای پیدا کردن یک شغل یا استقلال مالی، تلاشی نکند.

پیامد این اتفاق از دو حالت خارج نیست: یا فرد از نظر مالی به خانواده شما یا خودش وابسته خواهد شد یا اینکه تمام فشار مالی خانواده را شما باید به دوش بکشید. در چنین شرایطی بهتر است با یک مشاور صحبت کرده و واقع بینانه تصمیم گیری کنید.

اشتراک گذاری
1 نظر
  • امیر
    امیر
    دی ۱۵, ۱۴۰۱ در ۲:۴۰ ب٫ظ

    مقاله خوبی بود و کمک زیادی به من کرد..

    Reply
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *